Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

201 33-388 Gołkowice Dolne

Zadzwoń
(18) 446 32 27

Opis

BASSO kontynuuje tradycję innowacji, wprowadzając płynne białko pasteryzowane i płynne żółtko pasteryzowane, które łączą w sobie wygodę płynnych składników z zaufaniem i bezpieczeństwem, jakie daje pasteryzacja. Te produkty są dowodem na to, że BASSO nieustannie poszukuje nowych sposobów na dostarczanie wysokiej jakości, bezpiecznych i odżywczych składników, odpowiadając na zmieniające się potrzeby i oczekiwania klientów.

Oferowane usługi:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Lokalizacja

Posty blogowe